Nézz be hozzánk: Mazsola Bölcsőde

Telephelyvezető: Gaál Ilona

Helyettes: Nagyné Gyarmati Ildikó

Elérhetőség:

1141 Budapest, Tihany tér 37-39.

Tel.: 1/363 – 1605

e-mail: mazsola@zugloibolcsik.hu

A Mazsola Bölcsőde Zugló kertvárosi részén jól megközelíthető helyen található. Óriási játszókerttel rendelkező intézmény. Fákban, növényekben bővelkedő, ideálisan váltakozó árnyékos és napos területekkel. A kerti játékeszközeink, a bölcsődés korosztály számára gondosan kiválogatott fajtájúak, mennyiségileg a 120 férőhelyünknek megfelelően bőségesen állnak a gyermekek rendelkezésére. Nyáron kellemes vízhőmérsékletű párakapu biztosítja a gyermekek felfrissülését.

Változatos programjainkkal igyekszünk még színesebbé tenni a hétköznapokat. Bölcsődénkben már évek óta nagy sikert arat a havi rendszerességgel működő Mazsola klub. Aktualitásnak megfelelően bábműsorral, kézműves tevékenységek széles repertoárjával, zenés táncházzal kedveskedünk a gyermekeknek és szüleiknek egyaránt. Hitvallásunk, hogy teret-időt, lehetőséget biztosítsunk a gyermeki személyiség kibontakoztatására.

Bölcsődei gondozásunk célja a gyermekek sokoldalú, harmonikus fejlődésének elősegítése családias, derűs légkörben, fizikai és érzelmi biztonság megteremtésével, odaforduló szeretettel, elfogadással. Az egészséges táplálkozás szem előtt tartását elengedhetetlennek tartjuk. Ennek tükrében, saját főzőkonyhánkban, modern konyhatechnikai eljárásokkal készíti rostban és vitaminokban gazdag ételeinket diétás szakácsunk. Élelmezésvezetőnk nagy gondot fordít a változatos, idényszerű minőségi alapanyagok, felvágottak, pékáruk összeválogatására. Mindezek által lehetőségünk van eltérő étkezésű gyermekek fogadására is.

A bölcsődei alapellátáson túl, az üres férőhelyek függvényében, időszakos gyermekfelügyelettel segítjük a családokat, amely térítési díj ellenében vehető igénybe.

Számunkra fontos a gyermek otthoni szokásainak megismerése, a család életritmusának szem előtt tartása. Együttműködésünk alapja a bizalom, tisztelet és őszinteség.

Üzenet a bölcsődéseknek a Mazsola Bölcsődéből!
https://youtu.be/cV5EmuelBXM